Konesalipalvelut

Kun palvelimesi on vailla luotettavaa ja turvallista sijoituspaikkaa, on meillä tarjota kustannustehokas ja varmasti laadukas ratkaisu.

Laitetilamme mm. Ulvilassa, Ficolo Oy:n tiloissa, tarjoaa nykyaikaisen ja erittäin turvallisen ympäristön palvelimillesi.

Turvallisuudesta huolehtii tallentava kameravalvonta, murtohälytys- sekä kulunvalvontajärjestelmä elektronisten kulkuavainten ja biometriatunnistuksen kanssa, sekä automaattinen kaasusammutusjärjestelmä joka ei vahingoita palvelimia. Sähkönsyöttö on turvattu tehokkaalla varavoimajärjestelmällä. Laitetilan tietoliikenneyhteydet on toteutettu tuplavarmennetusti Elisan ja DNA:n tietoliikenneyhteyksillä.

Konesalipalveluiden hintaan sisältyy aina mm. sähkö, internet-yhteys, IP-osoitteet, VPN-yhteys sekä liikennöintitilastot ja palvelinten valvonta nähtävänä VPN:n kautta.
Myymme konesalipalveluita yksittäisestä tallennuskapasiteetista aina kokonaisiin laitekaappeihin. Emme kuitenkaan veloita turhasta, siksi esimerkiksi käynnit laitetilassa ovat pääasiassa maksuttomia.